【ダイジェスト】茂木 久美子『雑談接客で売上5倍! ~販売員さんの新しい味方「雑談接客」を使わないのはもったいない!~』

【ダイジェスト】茂木 久美子『雑談接客で売上5倍! ~販売員さんの新しい味方「雑談接客」を使わないのはもったいない!~』

会社設立 山形県

【ダイジェスト】茂木 久美子『雑談接客で売上5倍! ~販売員さんの新しい味方「雑談接客」を使わないのはもったいない!~』

詳細について 会社設立 山形県Unatoč pojavom novih načina grijanja, a stanovnici Zapadne Europe i SAD-a, i CIS, pogotovo one koji ne mogu, iz bilo kojeg razloga, prirodni plin i dalje zagrijavati domove pristupačne gorivo - ugljen, treset ili drva.Istina zamijeniti stare peći došao kotlovi i konvencionalne kotlove piroliza - moderne i učinkovite, opremljene sustavima automatskog upravljanja.Oni rade na dostupnim kruto gorivo koji je izgorjela gotovo bez ostatka, osigurati visoku sposobnost i učinkovitost, a mogu raditi do 24 sati u jednoj ili dvije serije, osigurali minimalni gubitak topline.

Sadržajprincip rada, uređaj za pirolizu kotao ↑

rasplinjač kotlovima za pirolizu dugo gori - dom laboratorij, izvađen iz drva plina, koji se potom koristi za grijanje.Piroliza i fizičku i kemijsku egzotermne procesa odavno koriste u

Dakle, pirolize kotao - jedinicu grijanja dvije komore u gornjoj komori na temperaturi od 200 do 800 ° C do egzotermne reakcije pirolize drva, kao rezultat čega se raspada u frakcije ugljena i plina pirolize uglavnom se sastoji od COi manje količine CO2.Mješavina zraka i plina pirolize se uvodi u donji komoru za izgaranje, i spaljeni pri temperaturi od 1100-1200 ° C, oslobađa vrlo velika količina topline služi za grijanje.

Faze pirolize kotla

kotlovi rezultat Piroliza kruto gorivo za proizvodnju toplinske energije nije zapravo spalio drva i plin, pruža visoku učinkovitost 85-90%.Izgaranje plinova, kao što je poznato, je lakše kontrolirati, a to je, pak, omogućuje automatsko upravljanje sustavom grijanja.

Strukturno piroliza peći kotla sastoji se od dvije odvojene komore razdvojene rešetke.Na vrhu komore za rasplinjavanje opterećenja pri visokim temperaturama i nedostatak kisika polako tinja i pirolize gorivo.Toplinu iz gornje komore leži na rešetki sprečava gorivo preko sloja koji se proteže prema dolje lagano struje primarnog zraka.

uređaji i sklopovi pirolize kotla

objavljen u generira proces plina istovremeno s protok sekundarnog zraka u donjoj komori za izgaranje, donji dio koji je mlaznica od keramike otporne na toplinu - šamot.Peći ove vrste kotlova da imaju povećan aerodinamički otpor, a time i oni koriste prisilno nacrt, shvaća da nema ventilatora i inducirana nacrt ventilator.

trajanje rada na opterećenje na plin kotla ovisi o temperaturi na otvorenom i zatvorenom prostoru, kvaliteta kućne izolacije, vrsti goriva i njegovoj vlage, nadležno dizajn sustava grijanja, ali sve se jednake njihov nastup u odnosu na tradicionalne kolegama čvrstog goriva mnogo učinkovitiji.

goriva pirolize kotla ↑

U praksi, piroliza kotlovi na kruta goriva može učinkovito raditi na svim vrstama kruto gorivo, bilo da je drvo, treset, smeđi i crni ugljen.Naravno, trajanje potpunog izgaranja goriva u svaku vrstu ima svoje i to izgleda ovako:

Zanimljivo je u tom kontekstu korisnicima, što rječito odražavaju njihove ocjene pirolize kotlovi su najučinkovitije kada se radi na suho drvo.To suho drvo za ogrjev duljine od 45-65 cm, vlaga ne prelazi 20%, ne samo da pružaju maksimalnu snagu kotla, ali i produžiti svoj život.

duljina Suho drvo za ogrjev od 45-65 cm za maksimalni kapacitet kotla i proširiti svoj radni vijek

Naravno, nedostatak kvalitetnog drva za proizvodnju plina u kotlu odijelo bilo fosilna goriva s visokim hlapivih frakcija, pod uvjetom da je to dopušteno od strane proizvođačaKotao:

Važno: Regenerativna plin pirolize gori plamen gotovo bijeli gotovo da i nema objavljivanju nusprodukata izgaranja, pod uvjetom pravilan izbor troškova primarnog i sekundarnog zraka i goriva vlage ne veći od 20-30%.

Ako je vlažnost iznad dopuštene goriva, proces izgaranja će biti popraćeno oslobađanja velike količine vodene pare, što može dovesti do stvaranja čađe, katrana, donje kalorične vrijednosti plina pirolize, pa čak i propadanja kotla.

ima gore i trčanje ↑

pokretanja pirolize kotao na kruto gorivo treba uzeti u obzir značajke koje ga razlikuju od konvencionalnih kotlova za kruta goriva.Svatko razumije da je rad uređaja u načinu generatora plina dvije kamere opremljen posebnim ventilima, regulatori - lopaticama, ali ne svatko pamti da je u suprotnosti s tradicionalnim kotlovima lijevak pirolize Kotao treba zagrijte.

Čim se temperatura u njemu, ovisno o gorivima dosegnuti optimalnu 500-800 ° C, može nastaviti učitati kruto gorivo, pa tek onda djelovati na vrata na operaciju pirolize i pokrenuti auspuh.

Čista žućkasto-bijeli plamen - dokaz o pravilnom podešavanju generatora plina i odsutnost dima mješavine proizvoda otrovno izgaranja

Ako ste to učiniti kada počnete osigurana spor bez kisika izgaranje goriva učinkovitu raspodjelu i izgaranja plina pirolize čista žućkasto-bijeli, i stalnu udobnosttemperatura u grijanom sobi tijekom dana.

Kako odabrati pirolizu kotao ↑

Kupite pirolize kotlovima, uvjeren u djelotvornost svog rada, sigurno oni koji imaju priliku kupiti drva za ogrjev ili čak biti suha ih u slučaju viška vlage mogu.

Ako povjerenje u to nije moguće, možete odabrati moderne high-tech kotao u peć koji kombinira visoke učinkovitosti od 80% izgaranja pirolize goriva i 20% tradicionalna.Danas Kombi kotlovi pružaju učinkovitu gori ne samo od drva, ali drvni otpad, treset, ugljena, ili bilo koje njihove smjese i 50% vlažnosti.

kombi bojler je opremljen komora pohranu vrlo velika i može snimiti 80% manje goriva u načinu pirolize, a 20% - korištenjem tradicionalnih kotao na kruto gorivo

ceteris paribus preporuča se odabrati kotao, volumen hrane komore koje mogu primiti duljine drva za ogrjev. do 65 cm, a oba kamera trebala biti pokrivena kvalitetu keramobetonom: ona pruža optimalnu temperaturu u jedinici, kvaliteta izgaranja i štiti zid od spaljivanja.Dobro kotao mora osigurati da se trajanje zapaljenog goriva do 10 sati i služiti najmanje 20 godina.

popis prednosti i nedostataka ↑

konačno dati neosporne "pluses" aparat plin za grijanje i "kontra" od kojih još nije dostupna pirolize kotla - povratne informacije korisnika.

Video o pravilima rada pirolize sustava ↑

Ipak visoka okoliš, učinkovitosti i uštedu troškova ostvarene kroz potpunim izgaranjem goriva za zagrijavanje gubitak i oskudni, u potpunosti nadoknaditi nedostatke pirolize rasplinjavanje kotla i opseg njihovih obožavatelja raste.

Source: http://buildguide.info/hr/pages/832571会社設立に必要な手続きをトータルサポート致します!

当サイトをご訪問頂いただきありがとうございます。行政書士の佐竹と申します。 このサイトは株式会社・合同会社を設立しようとお考えの方をサポートするサイトです。当事務所では、会社設立に関する手続きをフルサポートするのはもちろんのこと、 自分で会社設立するなど、設立費用を抑えたいという方のために 電子定款の作成・認証代行のみの業務も行なっています 当事務所に、株式会社・合同会社設立サービスをご依頼頂いた場合の手続きの流れは 以下のようになっておりますので、ご確認下さい。

当事務所に依頼するメリット

●相談は無料で行いますので安心です! ●お客様のご要望に合わせて手続きの代行を行います。 ●お急ぎの方へも対応致します。 ●電子定款に対応しておりますので印紙税が不要です。 ●設立時の許認可もしっかりサポート! ●助成金、補助金、融資等の申請もサポート致します! ●設立後の手続きも、しっかりとサポート致します。 ●税理士、社会保険労務士、司法書士等の提携専門家を無料でご紹介します。

当事務所のご利用の仕方・ご相談の流れについて1.まずは、ご連絡下さい!

相談をご希望の方は当事務所まで、 電話、お問い合わせフォーム等でお問い合わせ下さい。 スケジュールを確認し、ご面談・お打ち合わせの 日時を 調整させていただきます。 電話受付【9:00~19:00】土日祝も対応します。 行政書士には守秘義務があり、相談内容が漏れるようなことは ございませんので安心してご相談下さい。

2.面談、または電話・メールでのご相談

相談(面談による相談1時間)を無料で行なっています。 山形県全域、及び、宮城県(一部の地域を除く) においては出張対応も可能です。相談が2回目以降で ご相談のみの場合は、山形県村山地域が3,000円 それ以外が5,000円の出張料金となります。 お客様のご希望する場所に伺いますので是非ご利用下さいませ。 当事務所にご来所されてのご相談は無料です。(電子定款認証のご依頼の場合は、メールや電話での打ち合わせになる場合もございます。) 相談したからといって、事務所に依頼しなければならないということはありませんのでお気軽にご相談下さい。

3.サポート内容と料金の説明

お客様に事前に設立の希望内容をチェックシートにてお伺いしたあと、手続きに関する書類作成・サポート料金について、前もってサポート内容と料金のご説明をさせていただきます。

サービスの詳細内容

株式会社設立サポート 株式会社設立完全代行サポート料金90,000円~ 電子定款の作成・認証代行サポート料金15,000円              

合同会社設立サポート 合同会社設立完全代行サポート料金80,000円~ 電子定款の作成サポート料金10,000円

お問い合わせ・ご相談はこちら

Source: http://kaisyaseturitu.satakejimusyo.info/

http://rikon-ya.com